Парадът на ретро автомобили в Русе събира участници от България и Румъния

Деветото издание на Парада на ретро автомобили в Русе ще събере собственици на ретро коли и мотоциклети от цялата страна и Румъния на 3 юни. Събитието, което се организира от Авто- мото клуб „Русчукъ“, Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и Община Русе ще се проведе в Парка на младежта.

Посрещането и записването на участниците ще се състои от 9 до 10 часа, а в 10 часа ще бъде официалното откриване. До 14 часа всеки ще може да разглежда автомобилите и да гласува за своя фаворит. За атмосферата на парада ще допринесе мажоретният състав „Екстрийм“ , а за доброто настроение на участници и публика на сцената ще свирят Боби Големанов – вокал, Диан Максимов – китара, Евгени Марков – китара.

Специално за децата са подготвени любими занимания. Освен да се снимат с ретро автомобили, те ще имат възможност да проявят творческите си умения, като оцветят ретро автомобили и сами да нарисуват такъв.

В 14 часа ще се състои награждаването на участниците и връчването на наградата на Кмета и Наградата на публиката.

Заявка за участие може да направите на automotoclubruschuk@gmail.com и или на телефон 0886002940. За записване е нужно да изпратите име, телефон за връзка, марка, модел и година на производство на превозното средство.

Exit mobile version