От 24 юни: В Русе се редуват фестивали на живи статуи, дрифт, рок и фолклор

До края на юни русенци ще могат да се радват на редица интересни събития, които са подкрепени от община Русе. за русенци и гостите на града.

От 24 до 27 юни на кея от 20.30 часа ще се състои Фестивалът на живите статуи, организиран от Драматичния театър.

От 25 до 27 юни на полигона в ДЗС ще се състои Международния тунинг фестивал MASKA 2021. Посетителите ще се насладят на дрифт и офроуд шоу и кино под звездите, а за най-малките е предвиден детски кът. Той се организира с подкрепата на фондация „Русе-град на свободния дух“.

На 25 юни Общинският духов оркестър ще зарадва своите почитатели с концерт пред Доходното здание, а от 19 часа в зала „Европа“ ще бъде и Годишният концерт на вокална група „Приста“.

Ruse Summer Festival събира любителите на рока за поредна година в двора на бившето училище по транспорт. Там от 28 юни до 4 юли ще звучи твърда музика на български рок групи.

В събота,26 юни, е фестивалът „Сандрово пее и танцува“ . Гостите му ще могат да се докоснат до българските занаяти, фоклорни песни и танци, и традиционни ястия, приготвени от Иван Звездев. Събитието ще се проведе в двора на училището.

Exit mobile version