Отличиха с диплом българското месо на Свинекомплекс-Голямо Враново

Председателят на УС на Асоциацията на месопреработвателите в България Атанас Урджанов връчи дипломи на малките и средни предприятия, членове на Асоциацията, които участват в „Дни на българското месо“ на МЕСОМАНИЯ 2021 г.  в София. Сред тях е и Свинекомплекс-Голямо Враново, чийто изпълнителен директор Вихрен Димитров получи отличието.

„Те не просто представят своите нови и традиционни продукти на изложението, а с присъствието си подкрепят усилията на Асоциацията да популяризира хранителните стойности на месото и месните продукти за здравия организъм, за подрастващото поколение. И не на последно място – виждаме разнообразието на високачествен асортимент за българската трапеза във всеки един дом“, каза Атанас Урджанов.

Свинекомплекс-Голямо Враново участва с щанд на изложението в Интер експо център, на който представя своите месни продукти.

За посетителите на изложението са подготвени информационни и рекламни материали на производителите, както и специално създадена за изложението книжка с рецепти „Направи си сам“, вдъхновени от продукти на месопреработватели-членове на АМБ.

Отделно от бранша са подготвили истинско пиршество от вкусове и предизвикват въображението с кулинарни рецепти и продукти от месо.

Exit mobile version