Основните кандидати за кмет гласуваха за по-доброто бъдеще на Русе /ВИДЕО/

За по-доброто бъдеще на Русе – за това гласуваха основните кандидати за кмет днес сутринта.

Първи пред урната в 10 ч застана кандидатът за кмет от местна коалиция ВМРО-БНД /НФСБ/ Галин Григоров, който гласува в ОУ „Ангел Кънчев“. „Гласувах за добрата промяна в нашия град, за едно добро отношение към управлението към всички русенци, за това бизнесът и гражданите на Русе да имат равни права“, заяви Галин Григоров.

В 10.30 ч в секцията си в ОУ „Братя Миладинови“ своето право на глас упражни кандидатът на ГЕРБ Диана Иванова. Тя бе придружавана от съпруга си. „Гласувах за това Русе да стане един по-подреден, по-европейски, по-модерен, по-съвременен наш дом – на всички русенци, на всички граждани на Русе, защото аз съм убедена, че от утре русенци ще управляваме града. Надявам се всичко това да стане с една по-висока избирателна активност, това беше и посланието – да сме активни, да знаем, че нашият глас е значим и той винаги ще бъде“, каза Диана Иванова.

В 11 ч в ПГ по механотехника гласува кандидатът от местна коалиция СДС Елеонора Николова. „ Ние винаги гласуваме с надежда, иначе няма да гласуваме. Винаги очакваме по-добро, винаги се надяваме на по-добро. В този случай е същото“, сподели Елеонора Николова.

Кандидатът на местна коалиция „БСП за България“ Пенчо Милков дойде в секцията си в СУ „Възраждане“, придружен от съпругата си и тримата си сина. „Гласувах за това Русе от догонващ град да се превърне в град за пример. Както го казах многократно, това е възможно. Гласувах за промяната на града ни към много по-добро. Надявам се достатъчно брой хора да излязат да гласуват, за да може всичко това да се осъществи“, каза Пенчо Милков.

Exit mobile version