Община Ветово организира състезание за майсторско каране на скутери за деца и юноши

На 31.08.2022 год. от 15:30 часа на ларгото до НЧ „Н. Й. Вапцаров“ във Ветово ще се проведе състезание по майсторско управление на електрически скутер* за деца и юноши от 8 до 16 год., разделени на две възрастови групи – Група А – от 8 до 12 навършени години и Група Б – от 13 до 16 навършени години. Състезанието ще се състои в преминаване през предварително обозначено трасе, като печели най-бързият участник. Мероприятието е част от Традиционния панаир на град Ветово и се организира от Общинска администрация – Ветово с любезното съдействие на РУ – Ветово.

ВАЖНО !!! Всеки състезател трябва да бъде оборудван с предпазна каска! Участник без предпазна каска няма да бъде допуснат до трасето!

За участие в състезанието следва да бъде подадена заявка с името, датата на раждане и телефон за връзка с участника или негов родител. Заявката трябва да бъде подадена до 17:00 часа на 30.08.2022 год. на е-mail: r.simeonova@vetovo.bg или във Фронт-офиса на Община Ветово.

ВАЖНО !!! За всеки състезател трябва да бъде попълнена декларация от негов родител или настойник! Попълването на декларацията ще се извършва само на мястото на провеждане на състезанието, преди започването му!

*„Електрически скутер“ е превозно средство с две колелета, задвижвано от ел. двигател и оборудвано с единична или двойна седалка. Не е предвидено участието с друг вид превозни средства, вкл. електрически тротинетки.

Exit mobile version