Община Борово поздравява ученици, учители и родители за 15 септември

Поздравлениe към първокласниците и всички ученици, към учителите и родителите по случай началото на новата учебна година 2021/2022 г. отправи общинската администрация на община Борово.

За първи път прага на класната стая ще прекрачат 19 първокласници, а общият брой на учениците от 1 до 12 клас от община Борово е 186 деца.

Ето и поздравлението на кмета Валентин Панайотов по случай първия учебен ден:

Уважаеми учители, ученици и родители,

Искам да Ви поздравя най-сърдечно по повод първия учебен ден на 2021/2022 година, Този празничен ден е събрал вълнението, усмивките и очакванията на цяла година пред себе си и е различен от всички други, защото независимо дали си още в училище, или отдавна си затворил вратите му зад себе си, трепетът, смисълът и важността винаги остават в сърцето.

Искам да поздравя всички първокласници и да им пожелая много успехи и здраве , ценете вашите учители и ги слушайте, защото те ще Ви дадат увереността и силата, с която да вървите напред.

Скъпи учители, желая Ви успешна Нова учебна година! Бъдете креативни, всеотдайни и се грижете за богатството на своето училище – неговите възпитаници!

Уважаеми родители, пожелавам Ви удовлетвореност от постиженията на вашите деца, отделяйте им време и бъдете близо до тях ! Защото националното достойнство се гради не само в училищните стаи, а и в семейна среда.

НА ДОБЪР ЧАС ! “

Exit mobile version