Общината обяви обществена поръчка за строителство на част от скейт парка

Община Русе обяви обществена поръчка за изпълнението на строително-монтажни работи за реализацията на: „СКЕЙТ ПАРК“ – ЕТАП – 2.  Тя е на прогнозна стойност 269 999 лв. без ДДС.

Скейт паркът представлява скачена, сложна система от цилиндрични и сферични форми, композирани да образуват безкрайни линии на движение. Предоставя възможности за “carving”, трансфери, „grind”, “slide”, “hand plants”, “foot plants”, организиране на състезания от формати “”Street“ и „Park”. Размерите са с плавна градация от „за начинаещи“ до „напреднали“ и „професионалисти“.

Обществената поръчка е за „СКЕЙТ ПАРК“ – ЕТАП 2, спецификация на елементите за изпълнение, в техническия инвестиционен проект (част Конструкции) е отбелязан като позиция №15 с наименование „Пъмп трак“. Конструкцията на „Пъмп трак“ се състои от:

В част Електро за изпълнение на ЕТАП 2 се предвижда Wi-Fi рутери, USB за зареждане на мобилни телефони, зарядно за инвалидни колички и устройство за връзка с телефон 112.

В разработената проектна документация по част Паркоустройство за ЕТАП 2 се предвижда, направа на настилка от естествен камък, дървени платформи върху габиони, засаждане на храстова растителност, разстилане на мулч, кошовете за отпадъци от домашни любимци и част от оградата.

Във ВиК частта, се предвижда, подмяна на тръбопроводи, както и направа на дренажи отбелязани в графичната част.

Exit mobile version