„Облачни аналитични данни с Адастра“ – горещо събитие за IT общносттa в Русе!

Адастра България поставя началото на връзката с IT общността в Русе чрез предстоящо събитие “Облачните аналитични данни“ за IT специалистите в града. Част от мисията на компанията е да подкрепя местните професионални общности чрез събития, посветени на горещи технологични теми.

Настоящото събитие е част от дългосрочното присъствие на Адастра България в града и желанието на компанията да предостави възможност на хора, които имат желание да продължат да работят и се развиват в собствения си град, като същевременно  имат и директно взаимодействие с колегите си на живо, не само от разстояние.

„Искаме да съберем IT професионалистите с различен опит в Русе и да представим и дискутираме една от важните и актуални теми за съвременните бизнес организации, които се стремят към по-добри резултати и търсят начини да взимат  бързи и информирани решения, базирани на всички възможни източници на информация“ – сподели Петър Мендев, един от архитектите в облачните решения, който ще е и водещ на събитието.

Информация за събитието

 Кога: 22 юни (сряда), 18:15 ч.

Къде: Русе, хотел „Дунав Плаза“, пл. „Свобода“, Конферентна зала 2

Ползите за участниците?  

За кого е подходящо събитието? 

„Облачни аналитични данни с Адастра“ е безплатно събитие за професионалисти, които имат известен опит в IT областта (мин. 6 месеца) и имат интерес към облачните решения.

Програма:

Част 1 – Аналитичните данни в облачни среди с Адастра

Част 2 – Нетуъркинг със снакс, напитки и подаръци

Повече информация и регистрация за събитието можете да намерите тук: https://careersbg.adastraglobal.co/cloud-data-analytics-ruse-meetup/

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version