Нови хандбални емоции очакват публиката в Бяла в събота

Отново хандбални емоции очакват публиката в зала „ОЗК Арена Бяла“ в съботния ден, съобщиха от ХК „Бяла“. На 28 януари от 15 часа вицешампионът и носител на Купата на България при мъжете „Локомотив“ -Горна Оряховица приема отбора на „Добруджа“ в 9-ти кръг на „А“РХГ мъже. Както стана ясно, железничарите ще използват залата в Бяла срещу заплащане за официалните си срещи до края на първенството.
След тях от 17.30 часа белите тигрици ще изиграят контролна среща срещу един от силните отбори в женския елит- „Търновград“. За този уикенд е имало уговорени срещи с ЖРК „Куманово“ от Северна Македония, но поради влошените отношения между двете държави се взе решение мачовете да се отложат във времето.
В събота започват и състезанията при децата, като 12-годишните момичета от ХК „Бяла“ ще гостуват в Нови пазар. „Всички в клуба са здрави,тренировъчният процес върви по план и се надяваме подготовката да завърши ползотворно и да сме готови за подновяване на първенствата след успешните изяви на девойките в Купа България за 14- и 16-годишните“, споделиха от клуба.
Exit mobile version