Новият зам.областен управител: Все още има хора с морал и етика /ВИДЕО/

Приех номинацията за зам.областен управител, защото смятам, че все още в България има хора, които са запазили чувството си за морал и етика, заяви новият зам.областен управител на област Русе Людмил Христов. Той бе представен официално от областния управител Анатоли Станев в присъствието на досегашните заместници д-р Стефка Караколева и Синан Хебибов.

Людмил Христов увери, че всички добри практики ще бъдат продължени и изрази надежда, че резултатите от дейността на екипа ще бъдат затвърдени. „Сигурен съм, че професионалният и екипен дух ще се съхрани. Всичко това е важно, за да се постигне максимална ефективност в изграждането на една по-силна връзка между гражданите и държавата.“, каза той.

Досегашните зам.областни управители д-р Стефка Караколева и Синан Хебибов заявиха, че ще подкрепят изцяло новото ръководство на областта и ще помагат при нужда. Според тях екипът на областна администрация е отличен, свършена е много работа и са постигнати сериозни резултати. Надяват се, че са успели да дадат и едно малко по-различно отношение към самата институция.

Русе Медиа провежда кратка анкета за бъдещото развитие Вашето мнение е важно за нас! Благодарим! https://forms.gle/jbMfKusRDvJpxMcMA

Exit mobile version