Николай Събев: Можете да промените бъдещето си

Вчера се проведе събитието „На чаша вино с Николай Събев и отбора на промяната“ в гр. Русе. Водачът и кандидатите за народни представители от листата на „Продължаваме промяната” се срещнаха със съмишленици и граждани, които имаха въпроси и искаха да разберат повече за приоритетите на партията.

“Нашият основен стремеж е да превърнем България в едно по-добро място за живот и бизнес. България, в която всички живеем достойно и спокойно. България, която расте и се развива във всяко свое кътче. България, в която корупцията намалява, а населението се увеличава. Необходимо е да си довършим работата за да се случи тази промяна”, споделиха от отбора на промяната.

“Направихме първите стъпки в този стремеж. Върнахме контрола на Капитан Андреево на държавата и спряхме вноса на отровни плодове и зеленчуци. Вярваме, че 30 години след началото на прехода е крайно време да спрем да бъдем бедни и крадени, за да може нашите пари да отиват не за лични облаги на политици, а за болници, кувьози, безопасни пътища, образование и социални услуги“,  допълват от ПП. „За последните 12 месеца увеличихме пенсиите с над 50% – повече, отколкото за предходните 12 години.  В “Продължаваме Промяната” сме убедени, че българската държавата продължава да е длъжник на гражданите си и все още има много, което трябва да им предостави. Нашите баби и дядовци трябва да живеят достойно и спокойно. Същото важи и за самите нас и за децата ни”, споделят още от „Продължаваме промяната“.

На въпрос как ще подпомогнат икономиката в България, отборът отговори:  “В “Продължаваме промяната” смятаме, че е крайно време да се спре рекетът върху частния бизнес, за да може той да работи спокойно и при равни и честни условия. Само така можем да постигнем висок растеж на българската икономика, а оттам – и на доходите на българите. За първите 6 месеца на 2022-а България е първа по икономически ръст на индустриалното производство в целия Европейски Съюз и има по-висок растеж от Германия. Вярваме, че България може и трябва да е едно атрактивно място за стартиране на бизнес, за привличане на инвестиции и за създаване на иновации.”

Относно образователната система, “Продължаваме промяната” споделят “Всички български деца заслужават безплатно и качествено образование. Затова като първи стъпки направихме всички детски градини безплатни, осигурихме над 400 млн. лв. за ремонт и строителство на нови детски градини и училища до 2026 г. и стартирахме програма за безплатни извънкласни дейности за спорт и изкуства. Вярваме, че децата не трябва да плащат за частни уроци, за да постигнат успехи в живота, а българските университети и наука трябва отново да се стремят да бъдат на световно ниво“.

С посланието “Можете да промените бъдещето си. Да е по-добро. От вас зависи” изпрати гостите на събитието Николай Събев – водачът на листата в гр. Русе. Той допълни “Независимо от това, дали ще е успеем да формираме правителство или не, ние ще продължим нашата борба за това да имаме една модерна, добре развита държава на свободни българи, които не са облъчвани от пропаганда, от фалшиви новини, които са достатъчно добре образовани, за да вземат верните решения за развитието на България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version