„Нелсен“: Кубици смет закарани и разхвърляни умишлено в района на Гарата

Тази сутрин в района на улиците „Муткурова“ и „Шести септември“ в непосредствена близост до църквата „Свети Георги“ в Русе служители на сметосъбиращата фирма „Нелсен Чистота“ са били изненадани от камарите отпадъци, разхвърляни по тревната площ, на улицата и до контейнерите, съобщиха от дружеството.

Вандалският акт е извършен в тъмната част на деня. След събирането на голямото количество боклук, обемът му е около 6 контейнера от старите. Такова количество вероятно е докарано умишлено и разхвърляно в района.

Неразбираеми са за голяма част от жителите на града действията на определени хора, които по този грозен начин вероятно се опитват да навредят на градската управа и на сметосъбиращата фирма.

Вече има съмнения за неосъществени политици и бивши служители на „Нелсен Чистота“ да са „архитектите“ на тези безумни акции.

Стана ясно, че камери на здравно заведение в града са засекли тази сутрин човек, който е разпилявал чували с боклуци в района на един от кварталите на града.

„Докато всички плащаме такса битови отпадъци, млади хора организират и провеждат инициативи за почистване на града, то тази „мода“ със сигурно би изумила и по-голямата част от човечеството“, коментираха от фирмата.

„Нелсен Чистота“ обмисля да организира конкурс за снимка в социалните мрежи на граждани, които умишлено си изхвърлят битовите и др. отпадъци до контейнерите, вместо в тях, независимо че не са пълни.

Exit mobile version