Нелеп инцидент в района на „Империал“ изпрати жена в болница /ВИДЕО/

Жена бе блъсната днес около 15 часа в локалното платно в района на ресторант „Империал“ в жк „Здравец Изток“. До инцидента се е стигнало, след като лек автомобил „Опел“ е предприел маневра на заден ход. Колата е била паркирана зад автобусната спирка.

По думите на шофьора и спътничката му, те са изчакали преминаващ автомобил в локалното платно и са дали назад, като при маневрата чули странен шум. Помислили, че е от камъчките, останали след разкопаването от ВиК. След като са се развикали хора от улицата, са излезли и видели, че са бутнали жена на видима възраст около 65-70 години. Извикан е бил екип на „Спешна помощ“ и впоследствие жената е отведена за преглед и рентгенова снимка в болница, тъй като се е оплакала от болки в коляното и рана на лакътя. Според водача на автомобила най-вероятно жената е слязла от автобус на спирката, изчакала е да премине другата кола в локалното и е тръгнала напред, когато я е ударил.

Тестът на водача за алкохол е отрицателен. Пострадала е имала показания от 0,3 промила и е споделила, че е връщала от помен на близък

Exit mobile version