На бална вечер: 10 русенци бяха отличени с „Дръзките млади“ от „Мисия Градеж“

Награждане на европейския шампион Ангел Русев.

Десет млади русенци с постижения в различни области бяха отличени с наградата „Дръзките млади“ по време на официална церемония, организирана от Сдружение „Мисия Градеж“ за възраждане на традицията на ежегодни Бални благотворителни вечери. Събитието се състоя снощи във Военния клуб с любезната подкрепа на Министъра на отбраната.
В рамките на вечерта бяха представени младите лица на Русе, които с труд, компромиси и постоянство работят за обществото и родния си град. Това са:

„Техният глас и пример ще бъдат едновременно и призивът, и стимулът към останалите членове на обществото да не остават равнодушни на ситуацията и да повярват, че във всяка идея има смисъл и заслужава всяко усилие за нейното случване. Днес повече от всякога има нужда от вдъхване на увереност на младите да се борят тук, в родината си, за тяхното бъдеще и добруването на обществото, в което реализират себе си“, сподели председателят на сдружението Борислав Българинов.

В програмата на събитието участие взеха Представителният блок курсанти от Националния военен университет „В. Левски“, както и Военния духов оркестър към Университета. Те бяха в своите официални униформи, за да пресъздадат атмосферата на една автентична Виенска бална вечер.

Exit mobile version