Напрежение в Николово: Баща на 11 деца души 17-годишно момче /ВИДЕО/

Напрежение зрее в село Николово заради побой над непълнолетен. Случаят е от събота вечерта, когато баща на 11 деца напада 17-годишно момче на детската площадка и започва да го души. Случаят на агресия се разследва от полицията.

До инцидента се стига заради паркирани край площадката велосипеди на група деца. Живеещият в съседство Красимир Тодоров е недоволен и след като разхвърля колелета, напада 17-годишния Ивайло.

„Хвана ме, удари ме в камък и аз си ударих главата и тогава нищо не видях, само черно. И той ме дърпаше, и дърпаше ми тениска, тя е скъсана, хващаше ме за гушата, душеше ме, накрая ме ритна в лицето“, разказва момчето.

Майка му Мариана Петкова разбира за инцидента от съсед. „Комшията отгоре се обади и каза – вървете да видите, Красимир пребива сина ви. И аз изскочих, да го видя накъде е и веднага звъннах на 112. Полиция, линейка, ходихме в спешното. Ако беше го убил, какво правим, не знам. В шок сме“, казва жената.

След побоя момчето се оплаква от болки в главата, врата и често прилошаване. Освидетелстван е от съдебен лекар и родителите му ще заведат дело. „Просто това не е нормално възрастен човек да посегне на дете. Не знам как да го нарека“, споделя вторият баща на Ивайло Марин Маринов.

А жителите на Николово започнаха подписка за изгонването на семейството на Красимир Тодоров.  Хората казват, че фамилията е агресивна и не я искат в селото.

„Не е първият, просто досега не е имало такъв побой. Отделно тук постоянно те имат тая площадка за лична тяхна собственост. Децата идват тук със страх, а някои вече спряха да идват. Защото те нападат – словесно, а някой път и физически. Има проблеми в детската градина заради тези хора, има проблеми в училище, много родители си преместиха децата. Докога трябва да ги търпим“, заявява жителката на Николово Даниела Георгиева.

Кметът Златан Ванев признава, че има огромно напрежение сред местните хора и негативни настроения срещу семейството с 11 деца. Според него трябва да се намесят социалните служби.

От полицията заявиха, че има образувана проверка по случая, а материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата.

Exit mobile version