Направи си сам: Eнтусиасти си сглобиха кът за „сплотяване на колектива“

Eнтусиасти си сглобиха кът за „сплотяване на колектива“ в Русе. Интересната реализация на идеята е чудесен пример за това, че когато някой има желание, може да направи желаното с минимум средства и труд. Въпросните пейки може да бъдат подобрени и да станат по-модерни, ако на човек му се занимава и му прилягат такива дейности.

От видяното става ясно, че са достатъчни няколко дървени палета, които да се срежат на определените места и да се напаснат по височина. За повече стабилност е добре да се застопорят с видии или пирони. За междублокови пространства може и да не е толкова удачно, но е идеално за градината или за отдих сред природата.

Така се спестява грижата от инвестиции в пейки и маса особено, ако локацията за поставяне е общодостъпна и масова. Остава и удоволствието от самата дейност при реализацията.

Поздравление за идеята и за хората, които са направили оригиналната пейка, а за любопитните да я видят и изпробват тя се намира в пространството между Спортното училище и залата за тренировки на БК „Русе“.

Exit mobile version