„Напоителни системи“-Русе излиза на протест в защита на Миглена Трифонова

Колективът на „Напоителни системи“ ЕАД клон „Долен Дунав“ ще протестира утре, 8 юли, от 8.00 ч. до 8.30 ч пред сградата на Областната администрация-Русе по повод внезапната смяна в ръководството на клон „Долен Дунав“, съобщиха от КНСБ.

Както Русе Медиа писа, работещите в дружеството в Русе не са съгласни със смяната на досегашния управител Миглена Трифонова, която бе освободена внезапно и на нейно място бе назначен човек от Търговище. Смяната бе определена като политическа, тъй като за новия директор се твърди, че е активист на БСП, а земеделското министерство се ръководи от министър Иван Иванов от квотата на левицата.

„Вече пет години екипът на клон „Долен Дунав“ под ръководството на Миглена Трифонова успя да подобри качеството на предоставяните услуги без извършване на масови и кадрови промени. Добрите резултати в този период изчистиха пред обществото негативното мнение и отношение към „Напоителни системи“ ЕАД на територията на четирите области- Русе, Разград, Силистра и Търговище. Предвид добрите резултати на клона и положителната оценка за дейността ни от земеделските производители и общински и държавни структури, сме изненадани от внезапната, необяснима смяна на управителя на клон „Долен Дунав““, обясняват мотивите за протеста си от „Напоителни системи“ клон Долен Дунав

Exit mobile version