Мъжките национали по хандбал започват подготвителен лагер в „ОЗК Арена Бяла“

Мъжкият национален отбор по хандбал ще проведе подготвителен лагер в Бяла и в него ще вземат участие 20 състезатели, селектирани от треньорите Илиян Василев, Димитър Николов и Николай Георгиев. В заниманията ще вземат участие и хандбалистите ни, състезаващи се зад граница, начело с крилото на френския елитен „Шартр“ Светлин Димитров.

Лагерът в зала „ОЗК Арена Бяла“ ще започне на 3-ти януари и ще приключи на 11-ти. В последните му дни са планирани и две контролни срещи с румънския „ЧСМ Александрия“. На 7 и 8 януари ще се проведат открити тренировки на националния отбор и ще има възможност за дискусия с треньорското ръководство. Българска федерация по хандбал ще стартира и инициативата „Имена от стария скрин“, на която първи гост ще бъде Камен Цанев.

Поканата за участие в откритите тренировки е отправена към всички желаещи треньори от клубовете в страната. Те ще могат да зададат своите въпроси към селекционерите на представителния ни тим и да проведат дискусия с тях свързана с треньорската работата както в националния отбор, така и в клубните им отбори в страната и в чужбина. Разходите за присъствието им трябва да бъдат поети от техните клубове или от самите треньори.

Exit mobile version