Мъже и жени се впускат в битки на Арената в Лесопарка

„Арената – предел на възможностите“ се нарича благотворителното и зрелищно състезание, което ще събере смели мъже и жени в Лесопарка „Липник“ край Николово на 19 и 20 септември, събота и неделя. Целта на събитието е да събире средства за изграждане и реновиране на спортни съоръжения за подрастващи в Община Русе.


Състезанието ще бъде на 2 потока – мъже и жени(избрани чрез кастинг), които ще разиграват битки, подобни на тези от риалити форматите „Фермата“, „Сървайвър“, „Игри на волята“. Битките ще бъдат подготвени с помощта на Димитър Господинов Гуспа, който е главен координатор и създател на игрите в петия сезон на „Фермата“ и ще бъде и водещ на събитието.

В Лесопарка ще бъде изградена арена, на която играчите ще мерят сили 2 дни. През първия ден ще се проведат 8 игри (4 за мъже и 4 жени), от който с оглед на представянето ще отпаднат половината участници. Във втория ден са полуфиналите и финалите, докато не останат по един мъж и една жена крайни победители.


Арената ще изпита силата на човешкия характер и изпита уменията на участниците в неподозирани ситуации. Предизвикателствата ще бъдат за ума, тялото и характера. Победата ще завоюва най-добрият, стигайки до крайния предел на възможностите си., казват организаторите.

Гости на събитието ще са: Веселин Василев-Майора, Краси Джунов, Митко Господинов-Гуспа от Фермата.;група 4ЕТРИ,Валери Иванов-Жокера и др. Входът за зрители е свободен.

Ето и програмата:
СЪБОТА
Официално откриване 9ч
Старт игри около 10ч
Обедна пауза към 13ч
Край на деня към 17ч
НЕДЕЛЯ
Старт игри 9ч
Обедна пауза 12ч
Финали около 15:30

Exit mobile version