Моторист пострада в Николово, след като му отнеха предимството

Моторист пострада в Николово вчера, след като е бил блъснат от кола. Инцидентът е станал около 15:15 ч,  а на място е изпратен екип на пътна полиция.

На място е установено, че лек автомобил „Шкода Октавия“, управляван от 34-годишен, е идвал от улицата, водеща до лесопарка, за да се включи по ул. „Липник“ в посока гр. Русе. Той е отнел предимството на движещия се по ул. „Липник“ към центъра на с. Николово мотоциклет  „Сузуки“, с водач на 48 г.., и е последвал сблъсък.

В резултат на удара водачът на мотоциклета е пострадал с фрактури на ребра. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и е започнато разследване по образувано досъдебно производство.

И още един инцидент е станал вчера заради отнето предимство, отново с пострадал. Около 18:40 ч. на пътя с. Борисово – с. Юделник каруца, карана от 18-годишен, е навлязла на пътя с. Борисово – с. Юделник. Каруцата не е пропуснала движещия се по пътя с предимство лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 60-годишен, и е последвал удар.

В резултат на произшествието е пострадала возеща се в автомобила пътничка с фрактура на кост на лявата ръка. Жената е била настанена в болница. На местопроизшествието е извършен оглед и е започнато досъдебно производство.

Exit mobile version