Мотоклубовете в Русе готвят събития с много рок и адреналин

“Мото рок фест“, организиран от мото клуб „Нощни вълци МС“ – отделение София- Русе, ще се проведе от 25 до 27 юни в Русе. В него ще вземат участие известни рок групи. Ще има много игри, томболи, стънт и огнено шоу.  Началото е на 25 юни от 18 часа до Музея на транспорта.

Любителите на високите скорости на двуколесните превозни средства ще могат да вземат участие в състезание за скорост на скоростната отсечка на бул.“България“ в района на хижа „Приста“. То ще се проведе на 26 юни от 14:23 часа. След крайното класиране ще има и награди за призовите места. Като запазена марка ще има отново грандиозно стънт шоу.

За комфорта на присъстващите ще има кетъринг с хапване и пийване с изглед към сцената с групите и красивата река Дунав. Цената за 3-дневен билет е 10 лева, а за дневен – 5 лева. Деца (с придружител), инвалиди и ветерани ще бъдат допускани на феста безплатно. Фестът се организира заедно с община Русе.

На 2-4 юли пък ще се състои Втори мото събор, организиран от МС „Дунавски Братя“, който ще се проведе през юли край местността Стълпище край село Мечка. Ще има мотоигри, рокмузика, много забавления и състезания. Събитието се организира съвместно с община Иваново.

Exit mobile version