Мотивационен тренинг със студенти от Русенския университет направи Теодор Цветков

Мотивационен тренинг под мотото „Преследвач на цели“, воден от известния русенски плувец Теодор Цветков, се проведе днес в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Официални гости на събитието бяха кметът Пенчо Милков и директорът на дирекция „Хуманитарни дейности“ към Община Русе Катя Петрова.

Тренингът, организиран от катедра „Мениджмънт и социални дейности“, бе открит от ректора на висшето учебно заведение акад. Христо Белоев, дтн, и в него взеха участие десетки студенти и преподаватели от университета.

В приветствието си Пенчо Милков провокира студентите с въпрос за тяхното разбиране за смисъла на живота, като след изказванията им сподели, че според него основната цел на всеки човек би трябвало да е с фокус върху добротворчеството.

По време на мотивационния тренинг Теодор Цветков представи пред аудиторията своите благотворителни инициативи, както и спортните прояви, в които е взел участие, като акцентира на предизвикателствата при преодоляването им. „Основната ми идея е да мотивирам младите хора. Да повярват в мечтите си и в себе си, за да можем да направим света по-добро място за живеене“, заяви известният с благотворителните си каузи русенец. Той подчерта, че основната заслуга да не напусне пределите на България е на кмета на Община Русе, който е успял да го убеди, че страната ни има нужда от хора като него.

В края на събитието бе проведена викторина, като присъстващите трябваше да отговорят на предварително написани на листчета въпроси, раздадени на случаен принцип. Участваха както официалните гости на събитието, така и студенти, които споделиха своите разбирания за ролята и отговорностите си в съвременното общество.

Exit mobile version