Модерният дом за възрастни хора „Флора“ в Бяла вече набира потребители

Дом за възрастни хора „ФЛОРА“ в Бяла вече набира потребители, съобщиха от община Бяла. Първите заявления са факт, назначен е и част от персонала. Домът, който е изграден по трансграничен проект, предлага изключително добри условия за своите обитатели.

Дом за възрастни хора „Флора“ се намира в срещу МБАЛ „Юлия Вревска“ ЕООД в непосредствена близост до градския парк и спортен комплекс. Разполага с 19 двойни, 2 единични и 1 тройна стаи. Всяко помещение е оборудвано със собствен санитарен възел, телевизор и други удобства. В сградата са обособени различни помещения включващи голяма трапезария, всекидневна, здравен кабинет, стоматологичен кабинет и фитнес.

Дом „Флора” разполага с модерни системи за постоянно видеонаблюдение и телемедицина. Също така е налична система за определяне местоположението на потребителите чрез специална гривна, снабдена с паник бутон за спешни случаи и дистанционна диагностика.

Осигурено е най-необходимото на хората, които го обитават, и ще им даде уют и топлина, спокойствие и радост, внимание и грижи. Ето какво разказват от общината за дома:

„Дом „Флора“ предоставя целогодишно социалната услуга насочена към задоволяване на личните потребности на възрастните хора.

За удобството на домуващите, предлагаме следните услуги:

Ето как протича един ден при нас:

Основният пакет за настаняване в дом за възрастни хора “ФЛОРА” включва:

Настаняване в единична, двойна или тройна стая със самостоятелен санитарен възел, снабдени с телевизор, кабелна телевизия и интернет.

24 часа постоянно наблюдение

Домът разполага с квалифициран екип от специалисти, медицинско наблюдение  и съдействие за лечение при нужда; с модерни системи за постоянно видеонаблюдение и телемедицина; с налична система за определяне местоположението на потребителя чрез специална гривна, снабдена с паник бутон за спешни случаи и дистанционна диагностика.

При настаняване потребителя на социалната услуга предоставя Рецептурна книжка (ако има такава); Личен амбулаторен картон (ако има такъв); Здравна книжка.

Свържете се с нас на тел. 0878 982 773 или по ел.поща: flora@byala.bg

Важна информация, относно месечните такси!

За ползване на социалната услуга за резидентна грижа „Дом за възрастни хора”, потребителите заплащат такса.

Месечната такса е:

Месечната такса включва:

Настаняване в стая със самостоятелен санитарен възел, топла вода и сезонно отопление; осигурена храна и хранене в обща столова; медицинско наблюдение, съдействие за медицинско и стоматологично обслужване; съдействие за контакти с личния лекар, както и помощ при избор на нов личен лекар при желание на потребителя; лечебна физкултура; социална рехабилитация; кабелна телевизия и интернет достъп; пране и гладене; ползване на дневни помещения с определен статут; дворно място за разходки и отдих“.

Exit mobile version