Младите ротариарци канят всички таланти на благотворителна „Отворена сцена“

Всеки артист има нужда от сцена за изява и затова „Ротаракт Русе“ организира „Open stage“/Отворена сцена/ на 15 юли в Дом Канети, ул. „Славянска“ 12 в Русе.

„Стартираме в 20 часа, но сме решени да оборим тезата, че в Русе няма нощен живот. А за същността на събитието ще обобщим така: всичко е позволено! Отправяме покана към всякакви артисти, комедианти, музиканти, Дуети, триа, квартети, група от танцьори и най-различни изпълнители. Да се включат могат и художници в част от благотворителната ни изложба паралелно на събитието.

Приветстваме всякакви, индивидуални и групови  изяви, като желаещи могат да се запишат на телефон: 0888 756 700, e-mail: club.rotaract.ruse@gmail.com или да се свържат с нас чрез фейсбук страницата ни – Rotaract Club Ruse. В нея ще откриете и регламент за участие в събитието“, казват организаторите.

Именно в духа на индивидуалността „Ротаракт Русе“ организира за първи път в Русе миналата година формата на „Отворената сцена“, която има за цел да даде изява на възможно най-много и най-различни творци. Още от самото си начало „Open stage” беше уникално събитие по свой си начин. Освен че представлява една нова страница в културния живот на Русе, младите ротарианци успяха да организират този формат миналата година по време на Covid-пандемията, което беше цяло предизвикателство. И събраха 1000 лева в подкрепа на международният музикален конкурс „Франц Шуберт“, който две години поред се затрудняваше с реализацията си.

„Надяваме се да продължаваме чудесата и този път искаме да се обединим около голямата ни кауза за закупуване на устройство за контролиране на телесната температура за Педиатрията в „УМБАЛ“ Канев. За това благодарим специално и на нашите спонсори: туристическа агенция „Александър Травъл“ и други, които пожелаха да останат анонимни. А всеки, желаещ да се включи в каузата ни, може да го направи по банков път на: IBAN: LT95 3250 0869 7853 8710

Добре дошли са всички любители на изкуството и културата. Ние знаем, че нашият град е пълен с млади и талантливи хора, та какво по-готино от това да ги съберем на едно място!“, казват още младите ротариарци.

Exit mobile version