„Мис Русе 2017“ ще се бори за сърцето на Ергена /ВИДЕО/

25-годишната Габриела Великова, която е носителка на титлата „Мис Русе 2017“, ще се бори за сърцето на Ергена във второто издание на едноименното шоу на бТВ. Бившата възпитаничка на Професионалната гимназия по икономика „Елиас Канети“ в Русе, е сред 25-те участнички, които ще се състезават за вниманието на пианиста Евгени Генчев.

През 2020 г. Габриела влезе и в рекордите на „Гинес“ – заедно с още над 420 момичета и момчета беше единствената българка, избрана да участва в най-голямото модно дефиле в Мадрид. Предишният подобен рекорд беше с около 380 участници. Като носителка на корони за красота е представяла България в световни конкурси.

В момента русенката е моден предприемач и гради свой собствен бранд за елегантни женски одежди. Габриела е стилна и красива, дисциплинирана и упорита – постави ли си цел, я гони безкомпромисно. Твърдо убедена е в позициите си и умее да ги защитава. Интересува се от изкуство и обича да изучава философия от Далечния изток. Възхищава се на личности като Густав Климт, Карл Фаберже и Махатма Ганди. Габриела има изострено чувство за справедливост и високи изисквания към себе си и околните, но в същото време е и непоправима мечтателка. Единственото, което ѝ липсва, е партньор, с когото да споделя моментите на щастие. В лицето на Евгени тя е сигурна, че ще срещне мъж, който ще ѝ хареса, тъй като все пак е селектиран по най-високи критерии.

Exit mobile version