Международен тунинг фестивал МАСКА събира най-яките коли в Русе

Международният тунинг фестивал „Маска 2021“ ще събере най-яките автомобили за три дни в Русе. Събитието ще се проведе от 25 до 27 юни на полигона на ДЗС на 5 км от града, като ще има много адреналин и забавление за всички участници и гости.

„В него ще се включат професионалисти и шампиони от Европа по дрифт, известни рали състезатели и техните коли, едни от най-добрите автомобили с оптичен и силов тунинг, автомобили с едни от най-силните аудио системи и offroad.

За първи път в България в програмата ще бъде включен специален измервателен уред за мощност на колата (Диностенд).

Също така, отново за първи път в България, ще се направи професионално Gymkhana drift (дрифт с препятствия), където ще бъдат раздадени много награди за нашите участници.

Ще изградим огромна офроуд писта за мотоциклети, АТВ-та, джипове и бъгита. Ще има участници от няколко страни“, казват организаторите.

Всеки, който иска да участва в дрифт, може да изпрати имейл на tuning@maskaevents.com със снимки и видео на превозното средство.

Освен автошоуто ще има и много атракции с озвучаване, осветление, пиротехника, вечерно парти. За първи път ще има изградена сцена с височина 9 метра и широка около 10 м. Тя ще представлява декориране фасадата на сграда, изобразяваща средновековна кула, която ще е осветена.

На нея ще се вихрят популярни изпълнители като СкандаУ, Александър Сано, D-Trax & MC P, DJ Vayan, DJ Bowax, NASIO & Sexy Car Wash (еротична автомивка) и много други.

Ще има детски кът, скара, голям beach bar с разхлаждащи напитки за разпускане и релакс.

За първи път ще имаме и изградено супер модерно автокино с прожекция на един от най-харесваните български филми  „Диви и щастливи“ , на което ще можете да видите на живо част от артистите във филма.

Част от програмата ще бъде рекламното EXPO изложение на продукти от всички партньорите, които подпомагат събитието.

За първи път ще има и изградено супер модерно автокино с прожекция на един от най-харесваните български филми „Диви и щастливи“ , на което ще може да се видят на живо част от артистите.

Входът ще е безплатен, а всеки, който иска да подкрепи събитието, да рекламира своя бранд или бизнес, може да пише на office@maskaevents.com или да се обади на 0885208774. Организаторите изказват специални благодарности на фондация „Русе – град на свободния дух“.

Exit mobile version