МВР-Русе: Полицията ще дежури край храмовете и по пътищата /ВИДЕО/

ОД МВР-Русе ще предприеме необходимите мерки за осигуряване на обществения ред и безопасността на движението по време на празниците в Русенска област, съобщи началникът на Охранителна полиция комисар Димитър Вачков.

„Извършени са проверки на всички църковни храмове както в града, така и в малките населени места и по време на църковните чествания ще има осигурено полицейско присъствие в района на храмовете. В дните, в които очакваме да има натоварване на входно-изходните артерии на града от автомобили, е предвидено засилено присъствие на полицейски наряди по протежението на пътя Русе-Варна, Русе-Бяла, Русе-Силистра. Колегите ще следят за превишаване на скоростта, неправилно изпреварване, използване на обезопасителни колани, каски и т.н. На територията на Русе и в малките населени места в областта ще бъде проведена полицейска операция за контрол за употребата на алкохол“, каза още комисар Вачков.

От полицията отново апелират към хората да не публикуват в социалните мрежи снимки къде се намират, докато са извън града, тъй като това дава индикации за крадците, че апартаментът е празен.

 

Exit mobile version