Малки певци от Русе на финала на „Детска мелодия на година“, да ги подкрепим /ВИДЕО/

Малките певци от Вокална група „Приста“ към Общинския младежки дом в Русе са сред финалистите на Националния конкурс „Детска мелодия на годината 2019“. Талантливите възпитаници на педагога Доротея Бальовска се състезават и за Наградата на публиката, за която се гласува онлайн на линк http://www.easypolls.net/poll.html…
Русенските деца са под номер 13 с песента „Юни“, която е по музика на композитора Илко Илиев и текст на Ран Босилек. Малките изпълнители са особено признателни на Младежкия дом за финансовата подкрепа за реализирането на видеото и за аудиозаписа, който е подарък от композитора Пламен Мирчев – Мирона. Режисьор на клипа е Димитър Липовански.
Големият победител ще стане известен на 21 март, когато е заключителната церемония в Двореца на културата и спорта „Васил Левски” във Велико Търново. 120 малки изпълнители от цялата страна ще изпълнят достигналите до финала 14 нови детски песни. Всички ще бъдат издадени в диск, а песента, която ще стане „Мелодия на годината 2019“, ще бъде определена от професионално жури. Най-добрите автори и изпълнители ще получат отличия. Режисьор на шоуто ще бъде Николай Априлов.

Exit mobile version