Максимална цена от 12,50 лева без ДДС за кубик топла вода предлага Топлофикация Русе

Топлофикация Русе напомня на всички свои клиенти, че програмата „Изряден клиент“ е в сила и със сигурност условията по нея няма да бъдат променени поне до средата на следващата година, когато е краят на регулаторния период.

„Всеки клиент, който е изпълнил условията, заложени в програмата „Изряден клиент“, получава пределна цена за битова гореща вода до 12,50 лева без ДДС за всеки потребен и отчетен кубик. Това означава, че ако за Вашата абонатна станция топлинният счетоводител е калкулирал по-висока сума от 12,50 лева без ДДС за всеки кубик подгрята вода, то ще Ви бъдат начислени 12,50 лева без ДДС за всеки потребен и отчетен кубик и нито стотинка повече.“ обясни инж. Севдалин Желев изпълнителен директор на Топлофикация Русе.

Експертът обясни, че ако калкулираната сума за съответната абонатна станция за подгряване на 1 кубик битова гореща вода е по-ниска от 12,50 лева без ДДС, то в сметката на абоната ще бъде начислена реалната цена.

„Въведената пределна цена за битова гореща вода е част от корпоративната социална отговорност на Топлофикация Русе и е с грижа за русенци.“ заяви инж. Севдалин Желев.

В програмата „Изряден клиент“ участват всички абонати на Топлофикация Русе, използващи топлинна енергия за битови и небитови нужди, които са изпълнили 3 условия:

Изпълнителният директор на дружеството уточни, че по програмата „Изряден клиент“ не се прилага отстъпка за енергия от отоплителните тела, енергия отдадена от сградната инсталация и енергията от отоплителните тела в общите части.

Exit mobile version