Листата на ДПС в Русенско е ясна, води я депутатът Бюрхан Абазов

Листата на ДПС за Русенския избирателен район вече е готова. Тя е утвърдена от централното ръководство на партията, след като местните организации изпратиха своите номинации.

Депутатът Бюрхан Абазов, който бе представител на ДПС за Русенския избирателен район в настоящия парламент, отново ще бъде водач на листата и в предстоящите избори. След него в първата тройка са областният председател на ДПС Дауд Ибрям и общинският председател на ДПС – Бяла Айлян Карамехмедова.

В листата е включен и представител на гражданската квота – на четвърто място е управителят на Общинско предприятие “Спортни имоти” Борислав Рачев.

На следващите пет места в челната десетка са общинският председател на Ветово Баки Солак, общинският председател на ДПС-Две могили Мехмед Мехмедов, Алпер Топалов, Гюлвер Керим, Сюзан Шабанова, председателят на МДПС-Борово Айдухан Нихатов. От 11 до 16 място са подредени Ализан Яхова, Венцислав Чавдаров, Есин Вейсалова, Мехмед Гази, председателят на МДПС-Русе Айхан Тефъков и кметът на община Ветово д-р Мехмед Мехмед.

Exit mobile version