Лидерът в тежките и извънгабаратните превози „Холлеман“ празнува 17-годишнината си

Русенската компания Холлеман България ООД отбелязва днес своята 17-годишнина. Лидерът в превоза на тежки и извънгабаритни товари заслужено се радва на признанието на своите клиенти, а дейността му се развива на територията на цяла Европа и не само.

Холлеман България ООД е част от мултинационалната група на Holleman и е специализирана в областта на тежките и извънгабаритни транспорти. Фирмата извършва превози както на територията на България, така и международни транспорти по суша и вътрешните водни пътища на Европа.

Компанията разполага с голямо разнообразие от влекачи и ремаркета, подходящи за различни видове извънгабаритни превози. В резултат на непрекъснатите инвестиции Холлеман България ООД осъвременява непрестанно оборудването си, стремейки се да предложи съвременни и екологични решения на своите клиенти.

Транспорт на строителна техника

Холлеман България ООД е надежден партньор, когато е необходим превоз на извънгабаритна строителна техника от всякакъв вид.

Транспорт на селскостопанска техника

Компанията е лидер в областта на извънгабаритните превози на селскостопанска техника.

Транспорт на вятърни генератори

Холлеман България ООД е водеща в областта на извънгабаритните превози на вятърни генератори в региона.

Транспорт на индустриално оборудване

Холлеман България ООД разполага с 15 композиции за извънгабаритни транспорти на индустриално оборудване, а общо в групата от фирми те са над 130 с товароносимост до 350 МТ.

Речен транспорт

Речният транспорт е идеална възможност за комбиниран извънгабаритен превоз на стоки, които не могат да бъдат превозени само по суша поради своите габарити или тегла.

Складиране и претоварни операции

Комбинираните извънгабаритни превози на стоки почти винаги са свързани с претоварни и складови дейности.

Допълнителна информация относно услугите, предлагани от Холлеман България ООД, можете да получите на: https://holleman.bg/

 

Exit mobile version