Крисия пее за лечението на Яни от Русе, детският празник събра 3300 лв.

Благородната кауза за осигуряване на средства за лечение на 6-годишната Яница Карачорова от Русе продължава да обединява много русенци и хора с добри сърца.  Събитията в нейна подкрепа продължават, на 3 юли предстои благотворителен концерт „Заедно за Яница“. Началото му е в 19 ч. в Канев център.

Сред участниците са едни от младите звезди като Крисия Тодорова, Тереза Тодорова, Жаклин Таракчи, Петя Георгиева. На сцената ще излязат още  ДВГ Слънце, Петя Георгиева, Тея-Мария Добрева, ФТТ Найден Киров,Формация Мираж, Rio Kids, Дует Аморе , Танцово студио Фрейдъм, Мойката и Вики, The Center.

Организаторите се надяват и други да се присъединят към каузата с апел да се обединим и да дадем шанс за живот на момиченцето. Телефон за контакт с организаторите – 0882973425

Община Русе също се присъедини към благотворителната акция в подкрепа на 6-годишната Яница Карачорова от Русе, която се нуждае от спешна операция в Германия.

По време на детските тържества на 3 юни до всички сцени бяха поставени кутии за набиране на средства в помощ на Яница. Общата събрана сума е 3310,34 лв. Парите вече са преведени по сметката на детето.

 

Exit mobile version