Конференцията Digital4Ruse събира експерти в международната онлайн търговия

Второто издание на конференцията Digital4Ruse ще се проведе на 8 април 2023 година в Канев център, гр. Русе. Събитието тази година е на тема „Международна онлайн търговия“  и ще събере водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, онлайн търговци, спедитори, предприемачи и собственици на бизнес, които искат да продават на международни пазари.

Digital4Ruse е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира над 4 000 участници. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). Целта на Digital4Bulgaria е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подпомогне развитието на дигитализацията и дигиталната трансформация в България, растежа на бизнеса, и не на последно място – да носи стойност на общността и икономиката в градовете-домакини.

Програмата на конференцията ще разгледа ключовите теми в бранша като дигитализацията и бизнес климат в Русе и региона, специфичност на пазарите, технологии и маркетинг при международни онлайн търговия, спедиторство и фулфилмънт.

Exit mobile version