Кола блъсна пешеходка и избяга, ден по-късно водачът се яви

Лек автомобил е блъснал възрастна жена в Две могили, след което е напуснал произшествието. Инцидентът е станал на 27 януари малко преди 19 часа на кръстовището между бул. „България“ и ул. „Н. Й. Вапцаров“.

Две възрастни жени на 64 г.и 74 г. са пресичали в посока към жп гарата, когато едната е била ударена от тъмен на цвят лек автомобил. Пред полицаите от РУ-Две могили жените обяснили, че автомобилът е напуснал местопроизшествието, без да спре. Блъснатата жена е била прегледана от лекар, при което е установено, че е със счупен крак.

Полицията е започнала незабавно разследване, като е открила автомобила „Ауди А6“, собственост на търговско дружество, паркиран на улица в града. Започнало е разследване на произшествието.

Вчера в районното управление се е явил 54-годишен мъж, управител на търговското дружество, който е заявил, че по време на инцидента той е управлявал аудито.

Работата по случая продължава, в хода на образуваното по случая досъдебно производство по чл. 343, ал. 3, б. „а“, вр. ал. 1,  вр. чл. 342, ал. 1 от НК, по описа на РУ – Две могили.

Exit mobile version