Кои спортни залози са популярни, когато няма футболни първенства

Close-up Of Various Sport Equipment On Textured Wooden Desk

В света на спортовете футболът със сигурност е цар и има най-много почитатели, включително сред залагащите. Той привлича хората благодарение на глобалната си популярност и почти постоянното си действие с възможност за спортни залози. Въпреки това има моменти в годината, когато футболът прекъсва или броят на мачовете значително намалява, но ние сме тук, за да ви предложим наистина много алтернативи за тези периоди.

Множество други спортове също предлагат вълнуващи възможности за залози.

Тенис

Един от първите спортове, които идват на ум по време на футболните паузи, е тенисът. С турнири като Уимбълдън, US Open, Откритото първенство на САЩ, Откритото първенство на Франция и Откритото първенство на Австралия, разпределени през цялата година, има много възможности за залози. Залагащите могат да залагат на победителите в мача, на броя на сетовете, геймовете и точките, както и на други опции. Залозите на тенис предлагат и пазари в игра, които могат да бъдат вълнуващо преживяване на живо.

Баскетбол

Друг топ избор е баскетболът, особено ако тече сезонът на НБА или свързаните с него инициативи. Бързото темпо на баскетбола, съчетано с множеството мачове през сезона, го прави вълнуваща алтернатива. Пазарите за залози са разнообразни и варират от залози за точково разпределение до краен резултат, хендикап, предвиждания за индивидуални играчи и прочие. Тук също може да се предвижда на живо, но трябва да сте фокусирани, защото ситуацията се изменя постоянно.

Конни надбягвания

Крикет

В региони като Обединеното кралство, Индия, Австралия и Южна Африка крикетът се радва на огромен интерес. Различните формати предлагат различни възможности за залози, тъй като всеки има собствени правила и особености. Популярните пазари включват победители в мача, общ брой точки, най-добър батсмен/боулер и начин на отстраняване. Събития като Индийската висша лига (IPL), сериите „Пепел“ и Световната купа по крикет предлагат много зрелища.

Електронни спортове

Бокс/ММА

Бойните спортове, като бокс и ММА (особено UFC), също се радват на повишена активност при залаганията по време на футболните паузи. Битките с голям брой билети привличат огромна аудитория и залагащи, като ги привличат драматизмът и възможността за големи обрати. Пазарите за залози могат да включват победители в битките, начин на победа, залози за рундове и дали битката ще продължи до края.

Голф

Турнирите по голф като Masters, US Open, PGA Championship и Open Championship предлагат вълнуващи перспективи за залози. Бавният и стратегически характер на голфа дава на залагащите достатъчно време за вземане на обмислени решения. Възможностите за залози включват победители в турнира, залози „играч срещу играч“, хендикапи и залози с реквизит, като например дали ще има дупка в една.

Формула 1

Автомобилните спортове, по-специално Формула 1, също могат да запълнят празнината, оставена от футбола. Със състезанията, разпределени през цялата година, календарът на Формула 1 предоставя многобройни възможности за залози. Сред популярните пазари за залози са прогнозирането на победителя в състезанието, класирането на подиума, най-бързите обиколки или шампионата при конструкторите.

 

 

Exit mobile version