Клиентите на „Топлофикация Русе“ сами могат да изберат начина за плащане на сметките

„За по-голямо удобство на своите клиенти „Топлофикация Русе“ предлага 6 начина за плащане на сметките – плащане в брой, по банков път, чрез банкомат (системата B-pay), чрез системата e-pay от сайта www.epay.bg, касите на изипей и клоновете на „Български пощи”, намиращи се на територията на град Русе. Клиентите, решили да заплатят задълженията си към дружеството чрез плащане в брой, могат да го направят в паричен салон в Офис за обслужване на клиенти, намиращ се на ул. „Боримечка“ № 43, всеки работен ден от 8.00 до 16.30 ч. без прекъсване.“, заявяват от „Топлофикация Русе“.

„В случай, че клиентите предпочитат плащането на сметките по банков път, могат да го направят чрез разплащателна сметка в ДСК Банк или Райфайзенбанк.“, посочват от дружеството. От централата уточняват, че при този метод е необходимо да се посочва точен адрес и абонатен номер на имота, за който се извършва плащане.

„Третият вариант за плащане на задълженията на клиентите на „Топлофикация Русе“ е през банкомат (системата B-pay) като се използват дебитни и кредитни карти на всички банки, включени в системата на БОРИКА.“, обясняват от топлофикационното предприятие.

„Четвъртият вариант за плащане на сметките на клиентите на „Топлофикация Русе“ са през системата e-pay след регистрация на сайта www.epay.bg. Последните две възможности са при посещение във всички офиси на Изипей или в пощенските клонове на български пощи, намиращи се на територията на град Русе.“, заявяват от дружеството.

Клиентите на „Топлофикация Русе“ могат да заплащат консумацията на топлинна енергия за отопление и битово гореща вода на равни месечни вноски на база индивидуален договор. От дружеството уточняват, че договорът може да се сключи по всяко време на календарната година при специални условия. Той се сключва за период от 12 месеца, като началният месец се определя от потребителя. Повече информация за условията клиентите могат да намерят на сайта на „Топлофикация Русе“.

„Топлофикация Русе“ напомня на всички свои клиенти, че чрез онлайн услугата, която те предлагат, бързо и лесно могат да направят проверка на сметки, въвеждане на показания на уреди, както и да зададат всички възникнали въпроси, отнасящи се до услугите на дружеството. От предприятието уточняват, че единственото, което е необходимо да направят потребителите им, е да въведат техния абонатен №, ЕГН/БУЛСТАТ и да отбележат дали става въпрос за физическо или юридическо лице. „Чрез онлайн достъпа до личен или фирмен профил на партидите, абонатите на „Топлофикация Русе“ напълно безплатно могат да се информирате за техните фактури и потребление за изминали периоди, както и дистанционно да въвеждате данни от измервателните уреди.“, уточняват от дружеството.

Exit mobile version