Кирил Петков и Асен Василев се срещат с русенци на 19 октомври

Кирил Петков и Асен Василев ще бъдат в Русе на 19 октомври, за да се срещнат с хората от крайдунавския град. Събитието е обявено за 10.30 часа, като мястото ще бъде уточнено допълнително.

Това е част от предизборната обиколка на „Продължаваме промяната“ из страната. Първите градове, които ще посетят Кирил Петков, Асен Василев и техният отбор, се намират в Северна България.

“Най-важното за нас е да се срещаме с хората и да разговаряме с тях. Да ги слушаме и да ги чуваме. Ще спираме както в големи, така и в малки населени места. Пътуването ни, подобно на политиките ни, е много практично планирано. Ще обиколим в рамките на три седмици първо Северна България, после Южна и накрая Западна България. Имаме много какво да разкажем на хората, какво видяхме отвътре в министерствата последните месеци. Ще им разкажем и как започнахме да спираме течовете на държавен ресурс и схемите на корупцията у нас. Ще се опитаме да ги убедим, че промяната не само е възможна, тя вече е започната и трябва да продължи“, казват Кирил Петков и Асен Василев.

 

Exit mobile version