Катастрофи завършиха с излизане от пътя и пострадали

Катастрофи в Русе и община Сливо поле завършиха с излизане от пътя и пострадали.
Едното произшествие е възникнало на 31 юли около 07:57 ч.  по пътя между селата Стамболово и Борисово. 18-годишният водач на лек автомобил „Опел Астра“ е загубил контрол над колата и се е блъснал в крайпътно дърво, след което се е преобърнал на платно. Шофьорът е бил прегледан от екип на ЦСМП и е освободен за домашно лечение с охлузвания в областта на коляното. Произшествието е документирано от екип на РУ – Сливо поле. Пробата на водача за алкохол е била отрицателна.

Другата катастрофа е възникнала на 31 юли около 18:38 ч. в гр. Русе на ул. „Никола Петков“. Товарен автомобил „Форд“, управляван от  48-годишен мъж, е напуснал пътя вляво и се е блъснар в декоративна метална ограда. При произшествието е пострадал возещият се отпред  пътник на 34 г., който е получил контузни рани по главата. След преглед в болницата е бил освободен за домашно лечение.

Произшествието е документирано по административен ред от екип на пътна полиция, а като причина униформените са посочили – несъобразена скорост.

Exit mobile version