Кариерна борса за професионално направление „Общо инженерство“ очаква студентите

На 4 април 2023 година от 10:00  в аула 2.101, 2 корпус на Русенски университет „Ангел Кънчев“ ще се проведе  Кариерна борса за професионално направление „Общо инженерство“. Кариерната борса е насочена към студентите от специалности „Индустриален мениджмънт“, „Промишлен дизайн“, „Индустриално инженерство“, „Екология и техника за опазване на околната среда“, „Мениджмънт на качеството и метрология“ и „Аграрно инженерство“.

Сред работодателите потвърдили участие са:

Предвижда се възможност за кратка презентация (5-10 минути) на всеки присъстващ работодател и възможност за собствен щанд. Заключителната част от форума предвижда неформални срещи между студенти и работодатели.

Целта на събитието е студентите да се срещнат с потенциални работодатели, да получат подробна информация за кариерни възможности, да се запознаят с тенденциите на пазара на труда у нас и на международно ниво, както и с перспективите за професионална реализация.

Кариерната борса се провежда в рамките на Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“.

Exit mobile version