Кандидатът на ГЕРБ Диана Иванова: Убедени сме, че ще спечелим още на първи тур /ВИДЕО/

Кандидатът за кмет на Русе от ГЕРБ Диана Иванова днес се регистрира в Общинската избирателна комисия. Тя подаде документите си за участие в местните избори заедно с общинския председател на партията Росен Даскалов и представителите на ръководството Наталия Кръстева и Свилен Иванов.

Диана Иванова сподели, че съвсем скоро ще обяви приоритетите в програмата си за управление на община Русе. „Ежедневно я допълваме при срещата си с граждани, защото моето дълбоко убеждение е, че управлението на общината трябва да става заедно с гражданите на Русе, с всички русенци. Благодаря много на всички за подкрепата. След това знаем, че ни чака усилена работа, затова нашата цел е да спечелим изборите още на първи тур, в което сме абсолютно убедени. С Божията помощ и с помощта на всички русенци ще вървим напред“, каза тя.

Диана Иванова коментира, че не знае каква кампания да очаква, но знае на каква кампания самата тя държи. „Честна, почтена, позитивна – това очаквайте от мен“, заяви кандидатът за кмет на Русе от ГЕРБ.

Exit mobile version