Кандидатът за кмет Борислав Българинов предизвиква на дебат своите опоненти

Предизборна кампания, а дебати няма.

Всеки кандидат се изявява в абсолютната си зона на комфорт. Наблюдават се единствено подхвърляния в социалните мрежи между кандидатите. Участията в медиите са самостоятелни и платени.

Ние питаме – Как гражданите да направят своя избор за бъдещото си благосъстояние, като отсъства всякакъв сблъсък на идеи и доказване на знания, умения и компетенции, необходими за един Управляващ?!

Затова кандидатът за кмет на Община Русе с Бюлетина 44 Борислав Българинов предизвиква на дебат своите основни опоненти – г-жа Рена Стефанова – кандидатура на ПП ДБ, г-н Пенчо  Милков – кандидатура на БСП и г-н Иван Иванов – кандидатурата на ГЕРБ-СДС.

В своята покана до тях Борислав Българинов пише: „Уважаеми кандидати за кметове на Община Русе, С настоящото Ви каня на 18 октомври 20223 г. от 19:00 часа в конферентната зала на хотел „Бистра и Галина“ на предизборен дебат на тема „Икономика и доходи за русенци“. Ще Ви очаквам подготвен. А събитието ще излъчваме на живо, за да дадем на русенци правото да направят своя свободен, независим и информиран избор за кмет на Община Русе. С уважение и поздрав, адв. Борислав БЪЛГАРИНОВ, кандидат за кмет на Община Русе

Е, уважаеми съграждани,

Българинов с екипа си ще бъде на уреченото място. Въоръжен с идеи и с необходимата подготовка да защити интересите на русенци. Нека видим кой ще бъде достатъчно смел и отговорен да излезе на истинска битка, вместо на платена кампания.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version