Кандидатът за кмет Златан Златанов се срещна с председателя на Австрийския парламент

Кандидатът за кмет на Русе и народен представител  от „Възраждане“ адв. Златан Златанов проведе среща с Председателя на Австрийския парламент. Златанов е член на групата за приятелство с Австрия и в това си качество бе включен в състава на парламентарната делегация, която посрещна Волфганг Соботка. Соботка е от партия в Австрия с възгледи, близки до тези на „Възраждане“.

„Бъдещето на Русе е като свързващо звено между Изтока и Запада и за това Русе следва да е неутрална зона на мира, стопанския и културен просперитет. В миналото нашият град е претърпял най- бурния си стопански и културен разцвет като логистичен геополитически център между Австро-Унгария и Царска Русия. Оттогава датира и  прекрасното и неповторимо архитектурно наследство на Русе, несъпоставимо с това на никой от останалите ни градове.

Австрия провежда изключително балансирана външна и вътрешна стопанска политика, успешно отстоявайки национални си цели и приоритети, и в това отношение укрепването на двустранните отношения може да е от полза както за двете дунавски държави, така и в частност за град Русе и региона в бъдеще“, заяви кандидатът за кмет на единствената национална организация „Възраждане“ адв.Златан Златанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version