Кандидати за съветници станаха родители, искат по-добър живот за децата на Русе

Кандидатите за общински съветници от „Граждани за общината“ Джем Али и Ева Кънчева създадоха с много любов и надежди за добро бъдеще най-новия „Гражданин на Русе“. Двамата станаха родители на малкия Дейвид, който проплака вчера в навечерието на изборите. Нека да ги поздравим и пожелаем здраве и щастие на тях и новородения им син! Независимо от трудностите, Джем и Ева имаха смелостта да се изправят срещу огромния замърсител-октопод на нашият любим и прекрасен град, като се кандидатират за общински съветници, за да подсигурят по-добър живот за тяхното и следващото поколения!

Като млади хора и родители искат децата да дишат чист въздух, да бъдат здрави, да имат мотивацията да останат в Русе и на свой ред да създават семейства в българската перла на Дунава.

Нека всички баби и дядовци и млади родители подкрепят Джем и Ева, за да могат да променят съдбата на Русе и да се преборят със замърсителите на въздуха – заради мъничкия Дейвид, който е смисълът на живота им, и заради всички русенски семейства.

За да подкрепите Джем Али и Ева Кънева, гласувайте на 29 октомври с №14 в бюлетината и преференция 107 за Джем и преференция 131 за Ева.

https://www.facebook.com/djem.ali.39

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version