Кандидатите от „БСП за България“ разговаряха с хората от третата възраст в Русе

С възрастните хора от Клуб „Надежда“ се срещнаха кандидатите от листата на „БСП за България“ Пламен Рашев и Искра Иванова, а заедно с тях бяха гостите на русенските социалисти Динко Желев и Николай Белалов от БСП-София. Срещата започна с хоро и изпълнение на акордеон на песента „Белла чао“. Поздравление към юбиляря Кирил Иванов поднесе Пламен Рашев. След емоционалното посрещане възрастните хора поставиха важни въпроси, свързани с условията на работа и заплащане за младите, за това как политиците трябва да се държат помежду си, за проблемите на българското земеделие. Бяха поставени и въпроси за решаване и от местно значение, на които отговори общинският съветник Деница Иванова. Хората от клуб „Надежда“ казаха, че най-важното за тях е децата им да се завърнат тук при тях от чужбина и да работят и живеят тук в родината.

За необходимостта от приемането на Закон за възрастните хора и така чаканото преизчисляване на пенсиите пък говориха възрастните хора от пенсионерските клубове Клуб № 7 и Добруджанска среща с кандидатите за народни представители Пламен Рашев, Нора Стоянова, Биляна Кирова и Искра Иванова.

В село Сандрово кандидатите от листата на „БСП за България“ Пламен Рашев, Искра Иванова и Велислав Великов разговаряха с хората за вижданията на социалистите за развитието на такива населени места, разположени в близост до голям общински център. Достъпни социални и здравни услуги, удобен обществен транспорт, обновяване и поддържане на пътната мрежа са мерките, които биха спомогнали повече млади хора да избират села като Сандрово за свой дом, каза Искра Иванова на сандровчани и ги призова да гласуват с номер 4 на 11 юли.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version