Кампанията „Аз обичам Русенската опера“ очаква своите участници

Държавна опера-Русе се обръща към своята публика и към своите почитатели с призив за участие в кампанията  „Аз обичам Русенската опера“, чиято цел е увеличаване на популярността на оперния театър.

Всеки един, без възрастови ограничения може лично да се включи в кампанията, като дойде в звукозаписното студио в Зала „Филхармония“ и запише кратък аудио и видео клип с изречението „Аз обичам Русенската опера!“ За организиране на записите: Адриана Йорданова – 0894 59 11 58

Началото на кампанията ще бъде поставено с концерта „Русе дирижира Операта“ на 6 май – Празника на Русе, когато от 12 ч пред Доходното здание всеки един от публиката ще може да дирижира музикален фрагмент от концертната програма. На сцената ще бъде оркестърът на Русенска филхармония.

Всеки може да избере своя музикален номер от списъка с дузина обичани и познати произведения и да издирижира едно от тях. Смелчаците ще получат специална награда, придружена с покана за спектакъл на Русенска опера или за симфоничен концерт на Русенска филхармония.

Exit mobile version