Как да комбинираме стилните дамски блузи за перфектен аутфит?

Несъмнено всяка жена трябва да има разнообразие от стилни дамски блузи в гардероба си. Това е дреха, която може да се съчетае добре както за официални, така  и за ежедневни поводи. Има подходящи модели за пролетта, лятото, есента и зимата. Как да изберете правилната блуза за вас?

Идеи за комбиниране на любимите ви дамски блузи

Комбинирането на такъв тип дреха не е никак сложно, тъй като има различни подходящи дизайни. Важно е обаче да се спазват някои правила, за да бъде визията максимално стилна и елегантна. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат:

1. Комбинирайте с дънки – това е класически трик, с който можете да получите прекрасна спортно-елегантна визия. Използвайте дънки с висока талия, за да подчертаете извивките на тялото си. Дамската блуза може да бъде с дълъг ръкав или с къс, в зависимост от сезона. Ако искате да изглеждате още по-женствено, заложете на модел с в-образно деколте.

2. Съчетайте с пола – така можете да създавате прекрасни официални визии. Използвайте модел от луксозна материя и го комбинирайте с красива пола с висока талия. Така несъмнено ще привлечете погледите върху вас и ще създадете добро впечатление у всеки, който ви види.

3. Носете с панталон – ако търсите идеи за представителен тоалет, с който да отидете на важна бизнес среща или просто искате да се чувствате уверена на работното място, то използвайте панталон в комбинация с хубава дамска блуза. Може да е с принт или да бъде с копчета на деколтето, с които да внесете акцент и елегантност. Това е едно от най-стилните решения и определено ще се забележи от околните.

4. Съчетавайте в спортни визии – дамската блуза не е задължително да бъде официална. Тя съвсем спокойно може да се комбинира и в спортен образ. Рипсените видове са така нашумели напоследък и има защо. Подчертават фигурата, семпли са и в същото време се съчетават прекрасно с всичко. Ако имате нужда от вариант за фитнеса, най-добре е да заложите на дрехи от естествени материи. Те са по-удобни и дишащи и няма да ви спарват по време на тренировка.

5. Аксесоари – не забравяйте, че душата на всяка визия са аксесоарите, които добавяте към нея. Можете да подчертаете своята шия и деколте с колие или да акцентирате с брошка, ако поводът е по-специален.

Независимо за какъв случай имате нужда от тоалет, хубавата дамска блуза винаги е правилно решение. Черно, бяло, червено, синьо, шарена, с флорален принт – експериментирайте и бъдете смели в избора си да бъдете красиви.

Как да изберете подходяща дамска блуза за вас?

За да изберете правилната дреха за вас, трябва на първо място да се съобразите с фигурата си и да си дадете сметка кои част от нея искате да подчертаете. За младите момичета има изключително модерни вталени предложения, но ако искате да прикриете коремчето си, то е по-добре да се насочите към по-широките кройки. Съобразете своите размери с тези, подадени от производителя, за да не се разочаровате със своята покупка.

Изберете онлайн магазин с разнообразни предложения от модели и марки, за да сте сигурни, че ще откриете варианти, с които най-добре ще изразите своята индивидуалност.

Exit mobile version