Името на Игнат Канев в списъка от дома на Атанас Бобоков

Предвид високия обществен и медиен интерес и след разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 от НПК, Прокуратурата публикува част от иззето веществено доказателство по досъдебно производство.

В хода на извършените действия по разследване в жилището на обвиняемия А.Б. беше намерена и иззета цветна снимка, на гърба на която с ръкописен текст са изписаните имена, които съответстват на имената на публично известни личности в обществото. Изненадващо сред тях е и името на канадския бизнесмен Игнат Канев. Срещу всяко от имената са изписани парични суми в различни размери. Някои от хората са станали жертва на убийство, отбелязани са бандити зад граница и у нас. Изненадващо вътре в и името на канадския бизнесмен Игнат Канев

В хода на разследването информацията ще бъде проверена и по преценка на наблюдаващите прокурори лицата ще бъдат разпитани в качеството на свидетели.

Утре ще се гледат мерките за неотклонение – за единия от братята се иска постоянен арест, за другия – гаранция от 1 млн. лв. Предполага се, че първият е Атанас Бобоков, а паричната гаранция е за брат му Пламен.

Exit mobile version