Зов за помощ: Евелина от Русе се бори с тежка диагноза, търси лечение в чужбина

55-годишната русенка Евелина Денева вече две години и половина се бори с тежката диагноза рак на млечната жлеза. След редица опити за лечение в България, състоянието й отново се е влошило и тя търси лечение в чужбина. От два дни русенката е в клиника „Анадолу“ в Истанбул, където й се правят пълни изследвания и до края на седмицата ще има план на лечение. За съжаление средствата не достигат, тъй като само изследванията до момента струват 8166,88 евро.

Ето и историята на Евелина, разказана от самата нея.

„В началото на 2017 година ме застигна тежката диагноза рак на млечната жлеза. Последва операция на двете гърди, много тежка химиотерапия, след това и лъчетерапия. Преживях много страдания, болки и притеснения за изхода от лечението! И уж всичко беше наред, до началото на тази година, когато започна да ми прилошава без видима причина. След направените изследвания се установиха множество метастази на всички органи от бъбреците надолу! Последва нова операция, при която бяха отстранени само двата ми яйчника и ми беше изведена колостомна торбичка. Хирурзите спряха дотук с операциите, защото не беше възможно да се отстранят всички засегнати органи и последва отново химиотерапия.

След всички опити за успешно лечение в България реших да замина в специализирана турска болница.

Преминах необходимите изследвания в Acibadem Maslak Hospital и лекарите ми назначиха химиотерапия, а след нея ще предстоят нови операции. Състоянието ми може да се влоши във всеки един момент, а на този етап никой не може да ми даде отговор защо понякога губя зрението и говора си!

Мили хора от всички кътчета на земното кълбо! Пиша ви, за да докосна сърцата ви. Тъжна съм, а трябва да съм силна! ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ, за да видя сина си пораснал и да се радвам на внуците си, както и на безкрайната любов и подкрепа на моя съпруг!

Ще ви бъда благодарна за всеки жест на съпричастност, за да успея да платя необходимата сума за шанса за моя живот. Благодаря за човещината!“.

Всеки, който иска да помогне на Евелина, може да го направи на https://bg.helpkarma.com/campaign/iskam-da-jiveia-2187

Exit mobile version