Защо да изберем хотел в Банско за своята почивка?

Банско е най-любимият български курорт на туристите, защото там те могат да почиват пълноценно и да се зареждат с приятни емоции през всеки един сезон от годината. Ако все още не сте решили къде да отидете, не се колебайте дълго и се доверете на отличните отзиви за възрожденския град. Защото, избирайки хотел Банско за своята почивка, Вие ще направите най-добрия избор, независимо от типа на желаната ваканция.

Хотелски комплекс номер 1 в района е Лъки Банско. Петзвездният хотел е синоним на изключителен лукс, ненадминат комфорт и поредица от екстри, които е възможно да се предложат на  посетителите.  На тяхно разположение са 115 стаи и студия, както и ВИП апартаменти, които разполагат със всичко необходимо за безметежна почивка. Наред с това комплексът целогодишно предлага супер изгодни оферти, които са съобразени с празничните дни,  със сезона и с вида на търсената почивка.

В апартхотела Лъки Банско Спа & Релакс се намира най-модерният спа в региона. Няма по отпускаща и зареждаща ваканция от тази, която е съчетана с поредица от аква процедури. Още повече, че това е екстра, която може да се ползва през зимата, пролетта, лятото и есента. Подмладяващ и възстановяващ ефект имат водните терапии за всеки, а и хотелът разполага с най-съвременните съоръжения и уреди за аква процедури.

Гостите на Лъки Банско могат да избира между различните басейни. Според сезона посетителите отмарят на въздух в откритата аква зона или да са в топлите био басейни, където температура на водата се поддържа на 33 градуса. Ултрамодерният център разполага още с парни бани, сауни, масажните студия, т.нар. Ледена и Солна стая и много други възможности за релакс, детоксикация и лечение.

През зимата комплексът предлага на своите гости ски оборудване и собствен гардероб. Освен това посетителите му могат да ползват транспорт до ски пистите и лифтовете. През топлите месеци най-предпочитаната са атракците покрай организираните в хотела еко походи в Пирин планина. Те се водят от опитни и познаващи отлично планината водачи. Освен това маршрутите са съобразени с подготвеността на туристите като могат да бъдат по-дълги или по-лесни като преходи.

В района на Банско са някои от уникалните природни и културно-исторически обекти в страната като връх Вихрен, Байкушевата мура, Кончето, Паркът на танцуващите мечки, родният дом на Никола Вапцаров и музеят за Паисий Хилендарски. Мястото разполага с отлични възможности за физическа активност на открито като планинско колоездене, скално катерене, конна езда, риболов и зареждащи разходки сред удивителната природа на планината.

Освен това в Лъки Банско Спа & Релакс има център по аюрведа и йога, провеждат се курсове за детоксикация и отслабване, всяко лято се организира Международен детски лагер с изучаване на английски език. Поради отличните условия и разнообразието от възможности за пълноценен отдих, хотелът Лъки Банско е най-предпочитаният в региона за семейната отпуска, професионални форуми, зареждащи уикенди, семинари, международни форуми и т.н.

Ултрамодерният комплекс предразполага за пълен релакс на малки и големи гости на Банско. Луксозната обстановка се допълва от изисканите ресторанти, в които се предлага разнообразно меню със специалитети от националната и чужда кухня. Заедно с тях функционира лоби бар, а за децата има подходящи кътове за игри, компютърни зали и ескейп стаи.

Всички гости на хотела могат да ползват безплатен транспорт до централната част на Банско и обратно. Локацията на комплекса е повече от идеална, тъй като той е разположен на по-малко от половин километър от площада на възрожденския град.

Калдъръмените улици, реставрираните старинни къщи, арт галериите, романтичните кафенета, центровете за традиционни занаяти, музейните експозиции са част от атракциите, които зареждат с положителни и незабравима спомени туристите. Град Банско е известен и със своя богат културен афиш през цялата година, с превърналите се в традиционни сценични форуми, които събират гости от цял свят.

Снимки: Лъки Банско

Exit mobile version