Жестоко убийство на съпругата на собственик на аптеки в Русе

Жестоко убийство на съпругата на собственик на аптеки в Русе. Жертвата е Еранухи Пехливанян, съпруга на собственика на аптеки „Астра“, общински председател на ГЕРБ-Русе и общински съветник Бедрос Пехливанян.

Жената е изчезнала в петък, а близките й са съобщили в полицията. От МВР и прокуратурата до момента официална информация няма.

Неофициално се знае, че са задигнали пари от дома й и от касата, които са на обща стойност 50 000 лв. Колата на жертвата е била намерена в близост до склад на аптеките с нарязани гуми.

Първоначално криминалистите са работили по версията за отвличане, но впоследствие става ясно, че най-вероятно се касае за най-тежкото престъпление. Тялото й е намерено в река Русенски Лом, като по неофициална информация отново то е било разчленено.

По случая има заподозрени, а според източници на „24 часа“ става въпрос за двама извършители, които са арестувани и са направили самопризнания.

Следствените действия продължават и в момента, очаква се утре да има и официална информация по случая.

Въпреки че информацията за жестокото престъпление бе известна на част от русенските медии доста по-рано от обявяването й във в. „24 часа“, от уважение към мъката на Бедрос Пехливанян и с желанието да не се пречи на разследването,  колегите запазихме дискретност по темата. Надявахме се все пак съпругата на Бедрос Пехливанян да бъде открита жива, но за съжаление това не се случи.

Екипът на Русе Медиа изразява най-искрените си и дълбоки съболезнования на Бедрос Пехливанян и семейството му в този тежък момент!

Exit mobile version